CURS LECTIU 2020-2021

INICI D’ACTIVITATS CURS LECTIU 2020-2021

A Lo Centre Victorina estem preparats per iniciar un nou curs. Atents com sempre a les últimes tendències de formació, hem anat adaptant la nostra oferta de cursos a les vostres necessitats i us oferim una formació personalitzada i de qualitat, amb un equip de professors preparat i seleccionat per la seva experiència professional i per les seves qualitats acadèmiques, pedagògiques i personals.

L’entorn de confiança, un programa docent a mida i un equip de professionals preparat són les millors garanties que Lo Centre Victorina us ofereix per a l’assoliment de l’èxit escolar o de formació d’adults perquè, com vosaltres, som conscients que aprendre és guanyar.

Tanmateix  comencem el curs escolar amb totes les garanties de seguretat davant el COVID 19. A  Lo Centre Victorina hem adaptat les nostres instal·lacions,  i per això hem preparat tot un seguit de normes d’obligatori compliment:

  • Els infants i joves hauran de venir amb mascareta sempre. Només se la trauran quan estaran asseguts al seus respectius llocs i amb la distància de seguretat recomanada.
  • Per entrar esperaran el seu torn i se’ls mesurarà temperatura. (Els horaris d’una classe amb una altra no coincidiran per no formar aglomeracions a la porta, i les entrades i sortides seran per llocs diferents. Rebreu la informació abans de començar)
  • El número d’alumnes queda reduït en totes les classes i es mantindrà sempre la distància recomanada.
  • No es pot assistir a classe si es presenta qualsevol símptoma com febre, tos, mocs, diarrea, etc. O bé hi ha algú a casa amb proves de COVID sense resultats o positives.

Només NO farem les classes presencialment en cas:

  • D’un positiu al grup de classe. Les classes continuaran en el mateix horari a casa online.
  • D’un familiar directe de l’alumne, aquest haurà de fer una quarantena de dos setmanes. L’alumne rebrà classes online . El professor es posarà en contacte amb l’alumne.
  • Mesures excepcionals o estat d’alarma. En aquest cas els professors continuaran les classes amb el mateix horari i dies via online.

Per poder fer les classes online us adjuntem a la butlleta d’inscripció, la informació que necessitem per poder-les impartir. També i com que aquest any no vam fer preinscripció, necessitem saber els horaris de les  activitats extraescolars que fan els vostres fills.

Els nens més petits de 9 anys no faran classe online perquè obliguem als pares a estar al seu costat.  Si és un nen/nena en particular el que queda confinat, ens posarem en contacte amb els pares per a veure com seguim amb la seva formació.  Per aquest grup d’infants no es cobraran les mensualitats en cas de tancament del centre.

Durant aquest període de març / agost de 2020 ens hem organitzat  per poder fer, amb totes les garanties, les classes ,sense parar en cap moment el curs acadèmic.  Reconeixem  però, que no és el mateix, però intentarem posar les eines necessàries per impartir el curs amb tota la màxima normalitat que ens sigui possible.