Comunicat COVID19

Segurament aviat podrem obrir LO CENTRE VICTORINA i és per això que us volem fer saber que ens estem informant bé de quins passos hem de seguir per garantir la seguretat màxima de l’alumnat i professors el dia que tornem a estar operatius.

Sabem que la situació actual, continua sent difícil, i tornar a la normalitat anterior a l’aparició del COVID19. Així doncs el nostre retorn a l’activitat serà esglaonat i, amb molta cura de tots i, sempre , de la millor manera possible.

Els cursos començats aquest curs 19-20, tant d’anglès com de reforç escolar se us trucarà per donar-vos informació de com han quedat i com hem subdividit els cursos per mantenir l’espai recomanat. Al mateix temps, quan puguem començar i per ajudar als pares que treballen, farem activitats culturals i extraescolars pels més menuts de la casa (infantil i primària). Seràn activitats de continguts per completar el curs escolar d’una manera lúdica i divertida. Es realitzaran durant tot el matí, però tingueu en compte que el numero de places seràn limitades.

De nou es donem les gràcies per la vostra comprensió i els ànims que ens heu fet arribar.

Quan tinguem clar el que, i com ho hem de fer per reinciciar el curs, us ho farem saber.

Cuideu-vos força.